Onze partners

dilissen.jpg

Adres

Provinciale Handelsschool
Gouverneur Verwilghensingel 1
3500 Hasselt
Tel: 011 26 72 11
Fax: 011 26 72 10
Mail: phhasselt@limburg.be

MET 7 KAG "BACK TO THE SIXTIES..."

Op vrijdag 16 september maakten de leerlingen van het 7de jaar kantoor, gegevensbeheer en administratie met een teletijd-app een reis terug in de tijd. Ze bezochten de interactieve tentoonstelling " Back to the 60'ies" in Bokrijk en keken verwonderd op toen ze onder leiding van de 60-jarige gids werden terug gekatapulteerd naar de tijd van de eerste minirokjes, de beginjaren van de Beatles en de Rolling Stones, de eerste supermarkten en de vrije liefde onder het motto        “Love, Peace & Understanding”.
Het was leuk om te zien hoe op korte tijd zoveel veranderd is en hoe wij gewoon zijn geraakt aan luxe en gemak, terwijl het toen maar allemaal nét begon. De uitvindingen van toen zijn nu weer allemaal verouderd en alles gaat in een razendsnel tempo vooruit.
De gezamenlijke lunch in het Koetshuis maakte ook deel uit van onze teambuildingsdag en na de middag werden de handjes letterlijk vuil gemaakt in het atelier "Kunstig kleien" waarbij de leerlingen hun pottenbakkerskunsten toonden en er een eigen gedraaid potje als souvenir aan overhielden.
Kortom , het was een leerrijke en toffe dag en het "team" van 7 KAG is nu volledig "gebuild" onder leiding van hun titularis Martine Motmans en hun leerkracht PAV, Pol Keunen.