Vragen?

+32 11 26 72 11

Provincie Limburg

75 jaar Handelsschool - Vrijdag 13 maart 2020

Reeds driekwart eeuw zorgt de Provinciale Handelsschool Hasselt voor degelijk onderwijs in Limburg. Dit jubileum laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan.

Vrijdag 13 maart 2020 wordt een feestelijke dag met interessante workshops en lezingen voor iedereen die er graag bij wil zijn.

Ook organiseren we op die dag voor de derde keer "De nacht van de Alumni". Een gezellig ontmoetingsmoment voor oud-leerlingen, gewezen personeel en personeel van De Handelsschool. Ook partners zijn hier welkom.

Ik wil me direct inschrijven

De meerwaarde van VR in de lessen

Subtitel

De meerwaarde van VR in de lessen

Leren uit de virtuele wereld? Het kan!
Zo gaan we tijdens de lessen geschiedenis terug in de tijd dankzij de VR-brillen. Luister naar ons verhaal en kom het beleven.

Teamteach in de Handelsschool

Subtitel kan hier

Heeft jouw kind nood aan en coach, groepswerk of werkt hij/zij liever alleen? Werkt jouw kind graag in een open en vertrouwde sfeer? Wil jouw kind vanuit de eigen interesses op pad gaan om de eindtermen te behalen? Dit en veel meer kom je te weten tijdens de workshop over teamteach.

Katja Schipperheijn

Wat te leren van onze kinderen

Katja Schipperheijn is ondernemer en moeder van jonge tieners. Ze ontwikkelde de methode Sociaal Online en het leerplatform sCool. Verder is ze een veelgevraagd spreker over wat kinderen beweegt in de onlinewereld en hoe het onderwijs hierop kan inspelen.

Tim Verheyden

De invloed van technologie op mens & maatschappij

Tim Verheyden verdiende als journalist en presentator zijn sporen bij TV Limburg en daarna bij de Vlaamse Mediamaatschappij als reporter voor het magazine Telefacts. In april 2012 ging hij aan de slag bij de nieuwsdienst van de VRT waar hij voor Het Journaal ging werken en als reportagemaker en presentator van het duidingsprogramma Koppen.

Van 14.00 u. tot 15.00 u.
Van 15.00 u. tot 16.00 u.
Van 16.00 u. tot 17.00 u.
Van 17.00 u. tot 18.00 u.
Vanaf 20.00 u. zijn oud-leerlingen, gewezen collega's en personeel van de Handelsschool welkom op de Nacht van de Alumni, een gezellige ontmoeting met je klasgenoten en leerkrachten van toen. Ook partners zijn welkom.
Duid het vinkje aan als uw partner u zal vergezellen tijdens de Nacht van de Alumni.

De Handelsschool zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met dnelissen@sgpsol.be.