Vragen?

+32 11 26 72 11

Provincie Limburg

#iLearning

Technologie is op z'n best wanneer het mensen samen brengt.

(Matt Mullenweg)

Leer uitgebreide ICT-vaardigheden binnen je vakgebied en op jouw niveau.

Welkom in de 21ste eeuw!

Met iLearning® zet de Handelsschool in op het aanbieden en verrijken van ICT-vaardigheden van de leerlingen die niet altijd opgelegd zijn door de overheid, maar wij wel belangrijk vinden.

Een leerling uit de studierichting 'verkoop' dient op de hoogte te zijn van de nieuwste digitale kassasystemen. Of een leerling 'economie' is maar beter op de hoogte van wat sociale media, webshops en andere digitale kassasystemen betekenen voor de ondernemerswereld.

iLearning® is een uniek project. Ontdek het hier!

 

iLearning is bouwen aan jouw toekomst!

Openstaan voor nieuwe technologieën

iLearning® is niet de verplichte leerstof. Wat je vandaag leert, is niet meer relevant wanneer je zes jaar later afstudeert. Daarom is het belangrijk dat je zin hebt om continu te leren en weet hoe je de nodige informatie verzamelt om up-to-date te blijven.

 

Enkele weetjes ...

  • de online verkoopt stijgt jaarlijks met 25%
  • wij niet online gaan, maar online leven
  • 80% van de Belgen dagelijks online gaan
  • de Handelsschool pionier is van de digitale toekomst

ILearning vandaag

Wij stomen de volgende generatie 'digital natives' klaar voor de toekomst. Leerlingen die vandaag in het eerste middelbaar starten, studeren af in een andere maatschappij. Technologie staat niet stil. Artificiële intelligentie doet steeds meer zijn intreden in ons dagelijkse leven. 

Onze leerlingen moeten zich vrij kunnen bewegen in de deze digitale wereld, de gevolgen er van kunnen inschatten en de technologie op de juiste manier kunnen gebruiken. Leerplannen zijn vaak statisch. Wij spelen met iLearning in op de trends van vandaag.

Hieronder vind je een aantal trends terug waarvoor wij onze leerlingen klaarstomen. 

Flirty drone delivery

Pakjes leveren met de drone.

Drones kunnen vandaag al leveren bij particuliere mensen thuis. Flirty is het eerste bedrijf dat toestemming heeft gekregen van de overheid om pakjes met drones te leveren binnen een straal van 20km.

Amazon Go

De winkel zonder kassier.

Amazon is één van de eerste en grootste online winkelketens in de wereld. Amazon wil graag ook voet aan de grond krijgen in retail in de winkelstraten. Ze wil hiervoor het grootste gebruiksgemak voor de klant. Dat is 'gewoon' binnenwandelen, je waren in je tas steken en 'gewoon' terug buiten wandelen. De aangekochte waren worden automatisch aangerekend en het gekochte bedrag gaat van je rekening af.

Volvo zelfrijdende truck

Rijden zonder chauffeur.

Naast Tesla ontwikkelen nog heel wat andere bedrijven zelfrijdende trucks. Hieronder vind je een prototype terug van Volvo. Minstens een uitzonderlijk design.