Vragen?

+32 11 26 72 11

Provincie Limburg

# Projecten en leeractiviteiten

"The proof of the pudding is in the eating."

Leren buiten de traditionele lessen is minstens even belangrijk dan in de klas. De Handelsschool geeft leerlingen de kans om via tal van projecten ervaring in de ondernemerswereld op te doen.

iLearningOndernemersweek, Business English, Leren typen

iLearning

Informatica is niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. De Handelsschool geeft met iLearning een totaal nieuwe invulling aan de combinatie "ICT en ondernemen". Leerlingen leren, met iLearning, de juiste ICT-vaardigheden aan binnen hun studierichting. De richting 'verkoop' zal zo leren over het versturen van mailings, het beheren van een webshop, etc. Terwijl de studierichting informaticabeheer deze webshop of apps voor op de smartphone programmeren.

Meer over iLearning

Ondernemersweek

In februari lopen de leerlingen uit de tweede en derde graad A-stroom gedurende één week mee met een ondernemer. Op het einde van deze 'ondernemersweek' delen ze hun ervaringen met de andere leerlingen. Op deze manier leert iedereen van elkaar.

De inhoud van ondernemerschap en wat werknemers en leidinggevenden doen, wordt tijdens deze week duidelijk.

Business English

In de bedrijfswereld kunnen ze er wat van!

Goochelen met moeilijke woorden.

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen de begrippen uit de zakenwereld kennen. Van 'business intelligence tot warehousing' ! We leren onze leerlingen de belangrijkste woorden om later mee te kunnen praten met verkopers, marketeers en zaakvoerders.

Business English vind je terug in de studierichting: Se-n-se Transport & Logistiek.

 

Leren typen

Blind typen is vandaag, net zoals 20 jaar geleden een troef op je cv. Leerlingen op de Handelsschool krijgen de kans om blind te leren typen.