Vragen?

+32 11 26 72 11

Provincie Limburg

Een ankerpunt in Limburg

De Provinciale Handelsschool Hasselt is al meer dan 75 jaar naast een visueel ankerpunt ook dé referentie wanneer het neerkomt op kwaliteitsvol onderwijs.

Wij maken werk van een positief schoolklimaat waar leerlingen graag naar school komen. Veel afgestudeerde leerlingen hebben goede herinneringen aan hun schooltijd in de Provinciale Handelsschool. Daar zijn we erg blij over.

Het lerarenteam, de onderhoudsmensen, de pedagogische ondersteuners, de directie en het schoolbestuur werken hard om de ideale leeromstandigheden te creëren.

In een notendop

Onderwijspioniers in Limburg

De Provinciale Handelsschool is in Limburg pionier op vlak van het aanbieden van toekomstgerichte opleidingen, vakken en leerinhouden:

  • als eerste een opleidingsaanbod handel, economie en boekhouden
  • als eerste school innovatieve kantoortoepassingen, typmachines, computers, ...
  • als eerste school een eigen website
  • als eerste school informatica en programmeren
  • introductie van iLearning

Ondernemen staat centraal

Wat je ook doet of waar je ook terecht komt: een ondernemende ingesteldheid loont. Daarom willen we onze leerlingen het ondernemerschap in zijn ruimste zin bijbrengen. Wij leiden geen bedrijfsleiders op, al kan dit wel. Wij leiden leerlingen op die hun weg weten te vinden in de maatschappij, zich kunnen aanpassen aan de veranderingen in de maatschappij en door hun ondernemende ingesteldheid later een mooie toekomst tegemoet gaan.

Geïnteresseerd?

Wij zijn open voor iedereen. Maak kennis met de Handelsschool. Liefst op afspraak.