Vragen?

+32 11 26 72 11

Provincie Limburg

Polyvalent bediende

Dit specialisatiejaar laat je kennis maken met de veelzijdigheid van je toekomstige beroep.

Medisch administratief bediende

Een specialisatiejaar waarna je als medisch administratief bediende terecht kan in diverse medisch en welzijnsgerelateerde ondernemingen en instellingen.

2A STEM wetenschappen

Heb jij interesse in techniek, wetenschappen, wiskunde en ben je een creatieveling? Heb je belangstelling voor de natuur en het milieu en wil je graag experimenteren in het labo of het iLab? Dan is STEM iets voor jou!

Uniek in Limburg, 7,5 uur informatica per week in het tweede middelbaar. 

7 Naamloos

De opstap naar het hoger onderwijs voor leerlingen in het bso.

Dé Handelsschool, sterk in iLearning, economie en talen

Zoek je een écht leuke school, kom naar dé Handelsschool

Meer weten over onze opleidingen?

De Provinciale Handelsschool Hasselt biedt een brede waaier aan studierichtingen aan: STEM, Handel, informatica, iLearning, Nederlands, Frans, Engels, economie, ondernemen en zoveel meer.

Bekijk ons studieaanbod

Teamteaching

In het eerste jaar van de eerste graad kan je een andere manier van onderwijs leren kennen dan je tot nu toe gewoon was: teamteaching. Dat betekent bijvoorbeeld dat je soms gelijktijdig van twee leerkrachten les krijgt of tijdens een groepsopdracht nu eens door de ene, dan weer door de andere leraar gecoacht wordt.

Meer over teamteaching

Digitale rondleiding

Loop je graag eens door onze gebouwen, maar kan je er (nog) niet geraken? Ontdek dan via onze 360°-tour onze school digitaal! Zo lijkt het alsof je echt in onze lokalen staat.

Neem een virtueel kijkje.