Vragen?

+32 11 26 72 11

Provincie Limburg

Nieuws

Seyma Eren over Se-n-Se medico-sociale administratie

Seyma Eren aan het woord

Seyma Eren volgde de Se-n-Se opleiding medico-sociale administratie tijdens het schooljaar 2017-2018. Ze liep stage bij de Limburgse DBC Rug- en Nekkliniek in het Salvator ziekenhuis te Hasselt. Na haar opleiding deed ze nog ervaring op tijdens vakantiewerk bij een dokterspraktijk. Momenteel werkt ze bij het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg te Maasmechelen. 

Britt Pinxten over Se-n-Se Polyvalent Bediende

Britt Pinxten aan het woord

Oud leerling Britt Pinxten legt in een videoreportage uit hoe ze dankzij haar opleiding Se-n-Se Polyvalent bediende aan het werk kom bij haar stagebedrijf Morado.

Knutselnamiddag in woonzorgcentrum

In het kader van de lessen Events organiseerden de leerlingen van 6 OPR een knutselnamiddag voor de inwoners van woonzorgcentrum Armonea Gearveld in Hasselt. Samen met een groepje sympathieke dametjes lieten ze hun creativiteit de vrije loop en ontwierpen ze leuke kerstkaartjes.

Projectweek 'milieu en natuur'

Deze week ging de projectweek van het 1e jaar van start. De projectweek staat volledig in teken van het thema 'milieu en natuur'. Zo gingen ze maandag naar Bilzen met het openbaar vervoer voor een verkwikkende herfstwandeling. Ook bezochten ze het dierenparkje in Bilzen en kregen ze een boeiende rondleiding op een robotgestuurde boerderij waar zowel het melken als het verwerken van mest computergestuurd gebeurt. Een leerrijke start en er is nog veel meer op komst deze week!

Eerste graad doet mee aan de First Lego League finale

Zelfs op woensdagnamiddag wordt er druk geprogrammeerd in ons iLab. Volgende week doet onze eerste graad iLearning namelijk mee met de finale van de First Lego League!

6BSO bezoekt de NBB

‘Hoe is geld ontstaan?’
‘Hoe wordt geld gemaakt?’
‘Hoe kan je nepgeld onderscheiden van echt geld.’
Op deze vragen kregen de leerlingen van 6bso een antwoord in het museum van de Nationale Bank van Brussel.

Klimaatdebat op school

Afgelopen maandag vond er een groot klimaatdebat plaats in onze school. Het debat werd gevoerd ...